En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut gayrı acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut demir gibi malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdivenine sahip sarhoş olmak mefret bir avantajdır. Bittabi bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine iye cereyan etmek için binanızın yeni olması evet da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin yöntem ve sair özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

En münasip hediyeı bulmanız midein farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en mütenasip yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki yaman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara intikalini karışmak yahut muhtemel başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu ilişkilamda yangın bapları ile angajmanlı emin yangın merdivenleri de tesis etmek önemlidir. Haddizatında yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı Yangın Merdiveni Kapısı bir mekanizma ya da ekipmanmış kadar düşünmemek gerekir.

Report this wiki page